44-year old Dane with roots in Denmark, Germany and the slightly more exotic Nigerian Yoruba people. Father of three children aged 7, 11 and 16. Candidate for the Social-Liberal Party (center left) in the municipality of Frederiksberg at the upcoming local election in November. Head of Communication and Public Affairs with the Medicon Valley Alliance (MVA) which is the Danish-Swedish life science cluster organization of the Greater Copenhagen area, organizing the largest life science cluster in the Nordic countries.
 
44-årig dansker med rødder i Danmark, Tyskland og den noget mere eksotiske nigerianske Yoruba-stamme. Far til tre børn på henholdsvis 7, 11 og 16 år.  Opstillet til byrådet for Det Radikale Venstre på Frederiksberg til det forestående kommunalvalg til november. Head of Communication and Public Affairs i Medicon Valley Alliance (MVA), som er den dansk-svenske life science cluster organization i Medicon Valley, Nordens største life science cluster.